Det er flere fordeler med å handle bruktbil hos en forhandler. Hos oss møter du selgere med god kompetanse om våre produkter, slik at du kan få hjelp til å finne den bruktbilen som passer best til deg og dine behov.

Vi har grundig kvalitetssjekk av alle våre biler før de selges, slik at du som kunde skal få et bekymringsfritt bilhold.

Selv om vi gjør vår jobb, er det flere ting du selv kan gjøre for å gå inn i handelen med så mye informasjon som mulig.

Lag en liste over hva som er viktig for deg

Har du behov for firehjulstrekk? Må det være plass til barnevogn bak? Hvor mange seter trenger du? Manuelt – eller automatgir? Skal den brukes til langkjøring, jobb – og skolekjøring, eller pendling?
Hos oss får du tilstandsrapport. Vi gjør en grundig kvalitets­ og sikkerhetssjekk av alle biler etter Norges Bilbransjeforbunds standard. Vi har også korrekt kilometerstand på våre biler.

Prøvekjør bilen

Kjenn etter om dette er bilen for deg. Bilen kan være perfekt på papiret, men det viktigste er at den møter ditt behov. Si ifra til selgeren om det er noe som ikke føles riktig, eller om det er noe du lurer på. Kjør på forskjellige veier, i forskjellige hastigheter, slik at du får kjenne hvordan bilen reagerer i ulike situasjoner. Vi anbefaler å spørre selger om når registerreim ble skiftet, og om servicehistorikk er overholdt. Vi gir deg inntil 24 måneders bruktbilgaranti, med 30 dagers bytterett (alternativt 1000km).

Betaling og forsikring

Om du skal bytte inn din gamle bil, kan det lønne seg å vaske egen bil først for å gi et godt inntrykk, samt ha papirer for eventuelle reparasjoner liggende klar. Hos Dahles Auto er vi opptatt av gode avtaler for begge parter når det gjelder både salg, kjøp og innbytte. La oss hjelpe deg med å finne ut hva vi kan få til med ditt budsjett. Vi tilbyr gunstig finansiering igjennom våre samarbeidspartnere og gode forsikringsmuligheter.

Har du spørsmål til kjøp av bil eller trenger å kjøpe bil nå, hører vi gjerne fra deg!